Kennelläger 2017Kogaråsens Sitrus

Kogaråsen/Dakarus läger sommaren 2017


Årets läger går som vanligt av stapeln v. 29. Vi samlas på kvällen onsdagen den 19/7 vid en gemensam middag och pratar sedan ihop oss om de kommande dagarnas aktiviteter. Vi avslutar lägret på söndag eftermiddag den 23/7.

Vi kommer som tidigare år vara på Lenas arbetsplats, Gamlebygymnasiet. Där har vi tillgång till en stor träningsplan och mycket fina omgivningar. Fem minuters promenad bort ligger också Gamleby Brukshundklubb.

Det kommer finnas möjlighet att bo i enkelrum på elevhemmet eller i egen husvagn. Vi kommer servera middag och kvällsfika under lägerdagarna, övrig mat står deltagarna för själva.

 • "Träna - själv - grupp - spår - sök - rapport - lydnad - uppletande".
  Detta provade vi förra året och vi tror att alla inblandade tyckte att det var lyckat då det inom kenneln finns en så stor samlad erfarenhet att instruktör känns överflödig. Vi bestämmer kvällen innan vad vi vill göra, eventuellt delar vi oss i grupper och sedan hjälper vi varandra med träningen.
 • Agility: Instruktrör Kristina Myrfelt
  Om Kristina
  Jag har tävlat på internationell nivå med min äldre malinois Kriga. Såsom mästerskapet European Open 2012, 2013 och tyvärr fick vi 2014 avstå pga skada. Jag har också under alla år deltagit på kurser och seminarier för internationella instruktörer ex: Jaakko & Janita, Lisa Frick & Tereza Králová, Jan-Egil Eide med flera.

  När ni möter mig i instruktörsrollen är jag mycket noga med att du ska förstå logiken och känslan i agility och hur du, med hjälp av naturliga signaler kan hjälpa hunden genom banans utmaningar.

  Jag är också domar i agility och du kan följa min verksamhet på facebooksidan Break A Leg eller på BreakaLeg.se
 • Noswork: Instruktör vakant
Lägret är till för alla med Kogaråsen / Dakarushund. Inga förkunskaper krävs, vill du bara aktivera din hund eller tävla SM? Vi individanpassar. Ju fler vi är desto roligare får vi!!


SÅ BOKA IN VECKA 29 I ERA KALENDRAR REDAN NU SÅ SYNS VI I SOMMAR!!