Valpar planeras

Valpar planeras vintern 2019-våren 2020!

e. SBCH KORAD Newstory Dart S18741/96
u. KORAD Kogaråsens Ztella-Tilde SE43239/2015

Ztella kommer att löpa i oktober-november och kommer då insemineras med SBCH KORAD Newstory Dart.

Dart gick bort 2009 men sperma finns nedfryst. Dart kommer ur en kull på sju valpar där alla är röntgade utan anmärkning på höftleder och armbågar. Alla sju har också fått titeln korad! 
På Kogaråsen har vi haft nöjet att se hans avkommor i tre kullar. K-, O- och R-kullen är alla efter Dart och undan två av våra tikar. I dessa kullar har Dart 19 avkommor. Alla är utan anmärkning på höftleder och armbågar. Alla 19 har gjort MH och hela 18 stycken är godkända på mentaltesten och har fått titeln korad!
Detta sammantaget gör att vi länge längtat efter att få ännu en kull efter Dart. Vi tror att kombinationen Dart x Ztella kommer ge mycket trevliga, friska och arbetsvilliga valpar.
Mer informartion om Dart hittar du på Newstorys hemsida www.newstory.se

Ztella och hennes syskon har alla gjort fina mentalbeskrivningar. Sex av sju har gjort korningens mentaltest, samtliga med över 400 poäng och Ztella med fina 488 poäng. Alla hundar i kullen är utan anmärkning på höfter och armbågar.
Ztella tävlas i elitklass spår och har hitintills två spårcert. Mer info om Ztella och hennes syskon hittar du under fliken z-kullen här på hemsidan.

Är du aktiv och vill träna och tävla med din hund och tycker att det här låter som en spännande kull? Hör gärna av dig till Lena
Mobil. 0734-142140

Ztella

Ztella

Dart


Dart